Over Jochem Koelemeijer

Ik ben opgegroeid op tuincentrum Koelemeijer in de Beemster waar mijn vader de fameuze modeltuinen De hof van Heden creëerde. Leuk werk om de tuinen te onderhouden, lekker buiten, maar het was nooit klaar. Uitgebalanceerde groene tuinen met een minimum aan onderhoud dacht ik, hoe krijg je dat voor elkaar? Met de hoveniers mee vond ik eigenlijk interessanter; binnen een mum van tijd een totale nieuwe realiteit creëren, blije mensen als gevolg.

Bij de hoveniers heb ik nog zo’n 6 jaar rondgekeken om vervolgens een studie tuin en landschapsarchitectuur aan hogeschool Larenstein te volgen. Uitstapjes naar België en Engeland in vorm van stage en uitwisseling studie verbreedde mijn kijk op mijn bijzondere vakgebied.

Tuincentrum vroeger
wormerweg 1

Deze periode van m’n leven heeft mijn liefde voor natuur architectuur kunst en design echt aangewakkerd en vorm gegeven.

Genoeg bagage om in 2005 mijn eigen bedrijf te starten.

Vanaf die tijd probeer ik telkens verrassende tuinen te maken waarbij concept en strategie een goed verhaal vertellen.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

WEET U GENOEG?

Ik kom altijd eerst vrijblijvend bij u langs om uw
wensen te bespreken en de tuin te bekijken.